Openbag

Okos hálózsak kicsiknek és nagyoknak

A gyerekek sokszor kitakaróznak éjszakánként. Az Openbag baba és gyermek hálózsák egy ÚJSZERŰ megoldás, amely ötvözi a hálózsák és a takaró előnyeit, kényelmes, biztonságos alternatívát nyújtva a gyerekeknek és a szülőknek.

Innováció

Az Openbag hálózsák alja NYITOTT, szabad mozgást engedve a lábaknak. Ezzel az okos ötlettel segítjük a gyermekek hőszabályozását, ami kulcsfontosságú a nyugodt, hosszú éjszakákhoz.

Az ujjatlan kialakítással együtt csökkentjük a túlmelegedés veszélyét is. A nyitott kivitel nagyobb mozgási szabadságot ad a gyerekeknek, mint a hagyományos hálózsák, már a kisebb gyerekek is könnyen tudnak mozogni benne, fel tudnak állni a kiságyban, vagy tenni néhány lépést.

A praktikumra törekedtünk az Easy-Zip zipzár rendszer kialakításánál is, így a zsák fel és levétele is egyszerű.

Méretek

Az Openbag hálózsák a legkisebbek mellett szeretne a nagyobb, 5-6 éves gyerekeknek is megoldást nyújtani, így mind a méretek kialakításánál, mind a minták kiválasztásánál nagy gondot fordítunk, hogy minden korosztály megtalálja az álom zsákját. A legkisebb S-es hálózsákok, a vállrésznél bővítő patenttal, alul opcionális záró patenttal és biztonsági szűkített nyakkivágással készülnek, hogy a hálózsák biztonságos és praktikus legyen egészen újszülött kortól.

A hálózsák négy különböző méretben érhető el: 0-12 hónapos (4 kg-tól), 12-24 hónapos, 24-48 hónapos, és 4-6 éves gyerekek számára.

Anyagok és kivitelezés

Az anyagok kiválasztására nagy hangsúlyt fektettünk, 100% baby pamut textíliákat használunk, a hálózsák külső és belső része is ebből készül. A töltet 100% antiallergén poliészter töltet, amely gondoskodik, hogy a zsák megfelelően meleg legyen, de a speciális gyártás révén mégis vékony és könnyen kezelhető.

A hálózsákok egyedi gyártás keretein belül, kézzel készülnek. Kézműves magyar termék.

Típusok

Az Openbag baba és gyerek hálózsák egész évben használható, a NORMÁL típusnál (kb. 2.5 tog) a hőmérséklet változásához kell alkalmazkodni, hogy mit adunk a gyerekekre a hálózsák alá. Azonban az Openbag nyáron a nagy melegben, vagy az utazások során is segítséget nyújt, ilyenkor a NYÁRI típus (kb. 1.0 tog) ajánlott.

Mindkét esetben a termékoldalon található táblázat segít, hogy mit viseljen a gyerek a zsák alatt.

Openbag

Openbag baba és gyerek hálózsák a nyugodt, boldog és kipihent gyermekekért, és nem utolsó sorban szülőkért.